/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

Percheziții pe mai multe adrese din capitală. Vizată este o grupare care a pus la cale o schemă de trafic cu droguri

missing
31 octombrie 2019, ora 10:26

Percheziții pe mai multe adrese din capitală au avut loc astăzi. Oamenii legii au făcut descinderi la o grupare care a pus la cale o schemă de trafic cu droguri. Informația fost confirmată pentru TV8 de către Nina Mereacre, ofițer de presă IGP.

Persoanele vizate sunt de origine străină. Aceștia fiind studenți ai Universității de stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” (USMF) și Universității Agrare de Stat din Moldova.

Vezi și:

Câțiva studenți străini de la Medicină ar fi implicați în dosarul legat de traficul de droguri. Reacția reprezentanților universității

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram