/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Dorin Chirtoaca: „Țîcu m-a lovit cu un picior sau un pumn în spate”. Reacția deputatului

04 noiembrie 2019, ora 09:00

Dorin Chirtoacă ar fi fost lovit în spate de către deputatul Octavian Țîcu. Totul s-ar fi întâmplat după o emisiune televizată în care au discutat despre alegeri. Despre asta spune fostul edil al capitalei, care precizează că incidentul ar fi fost văzut de alți cinci martori. De partea cealaltă, Țîcu a spus pentru TV8 că nu l-ar fi bătut, ci doar l-ar fi respins.

„Nu am vrut, inițial, să spun nimic despre aceasta, dar oricum s-ar fi aflat. Prin urmare decât să se afle din altă parte, mai bine să fie știut din prima sursă.

După încheierea emisiunii din această seară de la TVR, am mers, tradițional, și am strâns mâna participanților la emisiune, A. Țaranu și O. Țîcu. Atunci când l-am salutat pe Țîcu, deți am dat mâna unul cu altul, am văzut că el a întors capul, demonstrativ, în altă parte, moment în care i-am spus: “Mai uita-te în ochii celui cu care dai mâna, domnule Țîcu!”.

Replica dumnealui a fost: „Mergi acolo înainte, bulică (de fapt cuvântul era cu litera “p”).
I-am replicat: “Ești o jigodie”, și m-am îndreptat spre ieșire.

A urmat un picior sau un pumn în spate. Nu am văzut cu ce anume a lovit, pentru că eram întors cu spatele și mergeam în drumul meu. M-am întors spre el, dar m-am abținut să-i răspund în același mod.În studio erau 4-5 persoane, prin urmare oricum informația ar fi circulat și, decât să fie distorsionată, mai bine să fie știută din prima sursă, precum am spus mai sus”, a povestit Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Contactat pentru o reacție la acest subiect, Octavia Țîcu ne-a spus că „- Sunt declarațiile unui măscărici. Ăsta este felul lui de a face spectacol. Eu l-am împins și i-am spus să meargă înainte și să-mi dea voie să trec. -Dar de ce l-ați împins? – Pentru că i-am spus să nu stea în fața mea că eu vreau să ies și gata. El avea chef de discuții, dar eu nu.”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram