Procurorii PCCOCS și ofițerii de investigație din cadrul Direcției Antidrog a INI au dat peste cap activitatea unei grupări implicate în cultivarea și vânzarea marijuanei, care i-ar fi adus venituri ilegale de aproximativ 30 de mii de lei. Unu dintre membri, un tânăr de 21 de ani din Soroca, a fost reținut după ce oamenii legii au obținut informația că acesta intenționează să transporte o cantitate de droguri pentru vânzare.

Ofițerii antidrog și procurorii au ridicat de la bărbatul reținut aproximativ un kilogram de marijuana.

Membrii grupării ar fi plantat pe mai multe terenuri plante de cânepă pentru a le vinde. Plantele erau prelucrate și păstrate la domiciliul unuia dintre reprezentanții grupării. Drogurile era vândute cu 150 de lei pentru 5 grame.
Tânărul reținut urmează să apară în fața magistraților, iar procurorii vor cere aplicarea măsurii preventive de arest pentru 30 de zile. Dacă îi va fi demonstrată vinovăția, acesta riscă până la 15 ani de închisoare.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!