Azi mai multe străzi din capitală vor fi închise. Între orele 00:09- 20:00, va fi suspendat traficul rutier pe str. Doina, tronsonul cuprins între str. Socoleni și intrarea principală în cimitirul „Sfântul Lazăr”, sectorul Râșcani.

Pe motiv că vor fi făcute lucrărilor de reparație pe str. Doina, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

  • itinerarul rutei de autobuz nr. 26 se scurtează până la str. Ceucari (dispeceratul RTEC);
  • itinerarul rutei de autobuz nr. 10 se modifică după cum urmează: de pe bd. Renașterii Naționale pe Calea Orheiului, str. Petricani, str. Mircești, șos. Balcani și în continuare conform traseului stabilit, retur – pe același traseu;
  • itinerarele rutei de autobuz nr. 28 și a rutei de microbuz nr. 186 se modifică după cum urmează: de pe str. Kiev pe str. Bogdan Voievod, bd. Renașterii Naționale, Calea Orheiului, str. Petricani, str. Mircești, șos. Balcani și în continuare conform traseelor stabilite, retur – pe același traseu;
  • itinerarele rutelor de microbuz nr. 132, nr. 134 și nr. 162 se scurtează până la intersecția străzilor Doina și Socoleni.

În perioada 11- 20 noiembrie va fi sistată circulația rutieră pe str. Bălănescu și str. Avram Iancu, în perimetrul str. Tighina – str. Ismail.

Astfel, circulația transportului public va fi redirecționat:

  • itinerarul rutei de microbuz nr. 117 se modifică de pe str. Ismail pe str. Alexandru cel Bun, str. Tighina și în continuare pe traseul stabilit;
  • itinerarul rutei de microbuz nr. 157 se modifică de pe bd. Dimitrie Cantemir pe str. Ismail, str. Alexandru cel Bun, str. Tighina și în continuare pe traseul stabilit;
  • itinerarele rutelor de microbuz nr166, nr. 171 și nr. 174 se modifică după cum urmează: de pe bd. Dimitrie Cantemir pe str. Ismail, str. Alexandru cel Bun și în continuare conform traseelor stabilite.

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!