/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 219: Putin anexează 4 regiuni ocupate, Zelenski cere revolte, iar Arestovici are o prognoză

politic

/NEWS ALERT/ Guvernul Sandu a fost demis

12 noiembrie 2019, ora 13:14
Distribuie:

Moțiunea de cenzură înaintată de Partidul Socialiștilor împotriva Guvernului Sandu  a trecut de votul Parlamentului. Aceasta a fost susținută de 63 de deputați socialiști și democrați.

Maia Sandu a declarat că lupta se duce între cei care vor să controleze justiția și procuratura și cei care luptă pentru o justiție liberă și corectă. „Voi vreți să vă salvați averile și palatele. Astăzi a devenit clar că socialiștii nu vor o reformă a justiției. Atât timp cât reforma nu i-a vizat pe cei din PSRM au tăcut, atunci când au văzut că există pericolul ca în această listă scurtă să ajungă oameni care nu sunt controlați de Dodon, s-au văzut nevoiți să demită Guvernul”, a declarat Maia Sandu de la tribuna Parlamentului.

„Unde s-au mai văzut democrați care să voteze împotriva democrației și socialiști care să voteze împotriva ajutorului social?”, a întrebat retoric Maia Sandu.

„O să răspundeți pentru această decizie în fața propriilor alegători, a cetățenilor R. Moldova”, și-a încheiat discursul Maia sandu.

 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram