Noul premier Ion Chicu intenționează să reînvie unele proiecte ale Guvernului Filip, printre acestea ar fi și proiectul „Un doctor pentru tine”, care consta în deplasarea medicilor din Chișinău în teritoriu pentru consultarea pacienților. Acesta zice că în cadrul negocierilor pentru învestirea noului Guvern continuarea proiectelor Partidului Democrat a fost una dintre condițiile impuse de fracțiunea PDM pentru ca deputații democrați să voteze pentru noul Cabinet de Miniștri. 

Condiția Partidului Democrat a fost că în cazul în care ei generează proiecte de acest gen, Guvernul să le susțină și eu nu văd de ce nu le-am susține, dacă va fi acoperire financiară (…). Cât privește programul Prima Casă, este cerere pentru acest proiect. Tinerii continuă să angajeze aceste credite cu atât mai mult că statul garantează 50% din valoarea imobilului cumpărat și oferă suport la etapa de restituire a creditelor”, a declarat Ion Chicu în cadrul emisiunii „Moldova în Direct” de la postul public Moldova 1.

Ion Chicu și noul Cabinet de Miniștri a fost votat și învestit azi în funcție, la o zi după căderea Guvernului Sandu.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!