„Au zis că fac un guvern tehnocrat, apolitic și încearcă să facă un guvern care este format aproape în totalitate de consilierii lui Dodon”, a declarat Maia Sandu, după ședința de azi a Cabinetului de Miniștri în exercițiu, care a fost anunțată drept ultima ședință a acestui Guvern.

„Niște băieți nesătuli de avere și putere, nu doar că și-au încălcat propriile promisiuni de a lupta contra corupției și de a face viața cetățenilor mai bună, dar se uită în ochii cetățenilor și-i mint fără pic de rușine. Au zis că fac un Guvern tehnocrat, apolitic și încearcă să facă un Guvern care este format aproape în totalitate de consilierii lui Dodon. Au zis că nu fac alianță între PD și PSRM și au făcut o alianță în Parlament, cimentată pe interese comune, pe scheme comune, probabil pe frica comună de pușcărie. Asta fac ei, își mint propriii alegători și pe toți cetățenii”, a declarat Maia Sandu.

Între timp, premierul desemnat Ion Chicu cere în Parlament vot de încredere pentru Cabinetul de Miniștri pe care-l va conduce.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!