/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Sandu, despre Guvernul Chicu: „Au zis că fac un guvern tehnocrat, apolitic și au făcut guvern, format din consilierii lui Dodon”

missing
14 noiembrie 2019, ora 12:48

„Au zis că fac un guvern tehnocrat, apolitic și încearcă să facă un guvern care este format aproape în totalitate de consilierii lui Dodon”, a declarat Maia Sandu, după ședința de azi a Cabinetului de Miniștri în exercițiu, care a fost anunțată drept ultima ședință a acestui Guvern.

„Niște băieți nesătuli de avere și putere, nu doar că și-au încălcat propriile promisiuni de a lupta contra corupției și de a face viața cetățenilor mai bună, dar se uită în ochii cetățenilor și-i mint fără pic de rușine. Au zis că fac un Guvern tehnocrat, apolitic și încearcă să facă un Guvern care este format aproape în totalitate de consilierii lui Dodon. Au zis că nu fac alianță între PD și PSRM și au făcut o alianță în Parlament, cimentată pe interese comune, pe scheme comune, probabil pe frica comună de pușcărie. Asta fac ei, își mint propriii alegători și pe toți cetățenii”, a declarat Maia Sandu.

Între timp, premierul desemnat Ion Chicu cere în Parlament vot de încredere pentru Cabinetul de Miniștri pe care-l va conduce.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram