„TV8 nu este doar o televiziune, e o comunitate de oameni care împărtășesc aceleași valori”. Un astfel de mesaj a transmis ieri co-fondatoarea TV8, jurnalista Natalia Morari, unui grup de 120 de moldoveni stabiliți în Marea Britanie, în urma unei întâlniri ce a avut loc la Londra. 

„Prieteni, vă mulțumesc că v-ați găsit timp într-o seară de vineri, pe ploaie, ați ajuns la marginea Londrei și ați stat peste patru ore! Și am mai simțit ceva – moldovenii pot și au cu ce, doar că au nevoie de un pic mai multă solidaritate! Sper că împreună vom învăța cum e, iar TV8 doar va ajuta”, a scris Natalia Morari pe pagina sa de Facebook.

Astăzi, TV8 va ajunge și în capitala Irlandei, orașul Dublin. Moldovenii stabiliți acolo vor putea participa la un offline organizat de postul nostru de televiziune. Pe pagina de Facebook a evenimentului deja 270 de persoane și-au manifestat interesul, iar 54 au anunțat că vor participa la întrunire.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!