Deputatul Blocului ACUM, Iurie Reniță, îl bănuiește pe colegul său Mihai Popșoi că ar fi intrat în cârdășie cu deputații fracțiunii socialiste și ar boicota intenționat ședințele Comisiei parlamentare pentru politică externă.

„Aflu cu multă stupoare, din surse PSRM, că dodonistul “nostru” este inițiatorul obstrucționării activității Comisiei parlamentare pentru Politică Externă și Integrare Europeană pentru a treia oară consecutiv prin neparticiparea lui și a deputaților socialiști la ședințele săptămânale”, a scris Reniță pe Facebook.

Deputatul afirmă că motivul boicotului ar fi faptul că el a îndrăznit să vorbească public despre finanțarea PSRM din Bahamas și a trimis la Procuratură informațiile compromițătoare pe care le-a obținut.

Iurie Reniță afirmă că o astfel de colaborare a deputaților ACUM cu socialiștii ar fi foarte periculoasă.

„Cazul evocat mai sus este cel mai concludent argument că nu am exagerat deloc când, recent, am menționat în mod public că, în cadrul blocului ACUM, sunt unii deputați care au fraternizat definitiv cu PSRM și cu Dodon, aceștia reprezentând un pericol politic mult mai mare decât însăși deputații socialiști, cu care, în funcție de subiecte și circumstanțe, mai poți discuta sau dialoga”, a adăugat Reniță.

Mihai Popșoi nu ne-a răspuns la telefon pentru o reacție la acuzațiile pe care i le aduce colegul său din Blocul ACUM.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!