O revistă mondenă a dezvăluit că Cristiano Ronaldo a spus adio burlăciei – portughezul s-ar fi căsătorit în mare secret cu partenera sa, Georgina Rodriguez, într-o ceremonie care a avut loc în Maroc, departe de paparazzi, scrie digisport.ro.

Zvonurile apăruseră de mai multă vreme, mai ales după ce jucătorul şi-a prezentat iubita mamei sale în Madeira. Dar totul a luat amploare după show-ul MTV European Music Awards. Decizia a fost luată după participarea împreună la acel eveniment unde prietenii apropiaţi au aflat că fotbalistul şi iubita sa au hotărât să spună „Da” în faţa ofiţerului stării civile.

Pentru a evita orice indiscreţie, cei doi au stabilit ca ceremonia să se desfăşoare departe de ochii curioşilor, iar prietenul Badr Hari, campionul de kickboxing, a fost cel care a făcut toate aranjamentele în Maroc.

Şi mama lui Cristiano Ronaldo, Dolores Aveiro, a fost cea care a insistat ca fiul său să se căsătorească – mai mult, Cristiano Ronaldo şi-ar fi modificat şi testamentul. Iniţial, de toate afacerile lui s-ar fi ocupat mama lui, acum au fost introduse prevederi referitoare la Georgina Rodriguez.

Cristiano Ronaldo de 34 de ani și Georgina Rodriguez de 25 de ani formează un cuplu din 2016 și au împreună o fetiță, Alana Martina dos Santos Aveiro, născută în noiembrie 2017. Starul portughez mai are alți trei copii: Cristiano jr. de nouă ani și gemenii Mateo și Eva Maria de doi ani.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!