/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Șefă nouă la FISC. Cine i-a luat locul lui Serghei Pușcuța

missing
21 noiembrie 2019, ora 13:57

Serviciul Fiscal de Stat are un nou director, după ce fostul șef a ocupat fotoliul de ministru al Finanțelor în Guvernul Chicu. FISC-ul va fi condus de Ludmila Botnari, care a deținut până acum interimatul funcției de vicedirector al instituției.

Ludmila Botnari are o experiență vastă în administrarea fiscală de circa 25 de ani. Aceasta a fost prezentată astăzi în calitate de director de către ministrul Serghei Pușcuța.

„În discursul său, Ministrul Finanțelor și-a exprimat încrederea față de dna Ludmila Botnari ca persoană integră, profesionistă și care va face față tuturor provocărilor. Totodată, a menționat și asupra importanței continuității activității în cadrul Serviciului Fiscal de Stat prin realizarea obiectivelor trasate”, se spune într-un comunicat emis presei de Serviciul Fiscal de Stat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram