Serviciul Fiscal de Stat are un nou director, după ce fostul șef a ocupat fotoliul de ministru al Finanțelor în Guvernul Chicu. FISC-ul va fi condus de Ludmila Botnari, care a deținut până acum interimatul funcției de vicedirector al instituției.

Ludmila Botnari are o experiență vastă în administrarea fiscală de circa 25 de ani. Aceasta a fost prezentată astăzi în calitate de director de către ministrul Serghei Pușcuța.

„În discursul său, Ministrul Finanțelor și-a exprimat încrederea față de dna Ludmila Botnari ca persoană integră, profesionistă și care va face față tuturor provocărilor. Totodată, a menționat și asupra importanței continuității activității în cadrul Serviciului Fiscal de Stat prin realizarea obiectivelor trasate”, se spune într-un comunicat emis presei de Serviciul Fiscal de Stat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!