/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ E vinerea cumpărăturilor ieftine! De Black Friday, zeci de oameni au făcut cozi la magazine pentru a prinde reducerile

missing
22 noiembrie 2019, ora 23:58

Vinerea cumpărăturilor ieftine. De Black Friday, zeci de oameni au făcut cozi în magazine pentru a prinde reduceri fierbinți. Hainele și încălțămintea au fost cele mai întrebate. Comercianții au afișat reduceri de chiar până la 70 de procente. În timp ce unii s-au arătat cam sceptici, alții spun că prețurile chiar s-au topit.

Forfotă mare a fost în magazinele de haine și încălțăminte.

Avem, la hanorace reducere 20 procente. La scurte toamnă-iarnă. Lumea profită de prețurile accesibile”, spune o vânzătoare.

Prețurile vi s-au părut mai mici? Cred că da, comparativ cu zilele precedente, este o diferență”, spune o cumpărătoare.

Îmi plac prețurile. E tot ok”, spune o altă cumpărătoare.

În timp ce unii s-au bucurat de prețurile mici aduse de Black Friday, alții spun că au rămas neschimbate.

Să vă spun sincer? Nu s-au scăzut. Oamenii oricum vin. Și eu am venit”

Black Friday a ajuns și în zeci de magazine de electrocasnice. Și aici, cumpărătorii s-au împărțit în două categorii. Unii au simțit mega-reducerile, alții s-au arătat cam dezamăgiți.

Pentru fiecare categorie se oferă reduceri de până la 50 procente. La gadgeturi 50, la telefoane până la 25. Prețurile sunt reale. Dacă nu credeți, puteți veni luni să verificați”, a spus un vânzător-consultant.

Ce vreți să procurați? Telefon? Ați profitat anume de black Friday. Da, am văzut diferența de preț. E mai scăzută.

Ne mai gândim. Prețurile sunt mari. Chiar și cu această zi, pentru mine sunt mari.

La Piața Centrală din capitală, însă, Black Friday n-a ajuns. Vânzătorii spun că prețurile și așa sunt mici, iar cumpărători tot mai puțini.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram