Șeful statului Igor Dodon l-a felicitat deja pe omologul său din România Klaus Iohannis cu victoria obținută la scrutinul prezidențial care s-a încheiat ieri seară. Politicianul moldovean i-a urat  mult succes în îndeplinirea importantelor responsabilități care îi revin.

„Românii au făcut o alegere importantă și pentru Republica Moldova, prin mandatul pe care vi l-au încredințat și am toată încrederea că veți continua să contribuiți activ la buna conlucrare dintre țările noastre. Republica Moldova apreciază contribuția Dumneavoastră și a românilor la evoluția sa europeană, dar și sprijinul constant acordat prin mai multe proiecte importante pentru dezvoltarea țării noastre. Îmi doresc ca în acest nou mandat al Dumneavoastră să reușim împreună să ținem România și Republica Moldova cât mai departe de false dezbateri geopolitice, dar în același timp, să reușim să apropiem cât mai mult cetățenii noștri și să lucrăm pentru bunăstarea lor”, se spune în mesajul lui Igor Dodon.

Șeful statului a dat asigurări că R. Moldova va realiza în continuare reforme și va contribui la întărirea securității în regiune, împreună cu România și Ucraina.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!