/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

/VIDEO/ Un copil și-a pierdut viața la un Târg de Crăciun din Luxemburg, după ce o sculptură de gheață s-a prăbușit

missing
25 noiembrie 2019, ora 15:00

Un copil de doi ani și-a pierdut ieri viața la un Târg de Crăciun din Luxemburg, fiind lovit de o sculptură de gheață care s-a prăbușit, scrie dailymail.co.uk.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 20:00, în localitatea Guillaume, la doar câțiva metri de patinoarul de la anualul Târg de Crăciun, care a fost deschis joi.

Martorii au declarat presei locale că personalul ambulanței a încercat să reînvie copilul la fața locului. Oamenii legii din regiune spun că: „Copilul a fost rănit grav și a murit în ambulanță”.

Sculptorul francez Samuel Girault a declarat că are 19 ani de experiență în cioplirea gheții și că sculptura, care cântărea în jur de două tone, nu ar fi putut să cadă de la sine.

În acest caz a fost deschisă o anchetă. Astăzi toate piețele stradale din capitala Luxemburgului vor fi închise pentru o zi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram