/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Diacov spune că Iaralov nu mai este membru al Partidului Democrat

missing
26 noiembrie 2019, ora 21:21

Serghei Iaralov, unul dintre consilierii fostului lider al democraților, Vlad Plahotniuc, nu mai este membru al Partidului Democrat din Moldova (PDM). Despre aceasta a declarat președintele de onoare al (PDM), Dumitru Diacov, în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

„Nu mai este în partid un membru pe nume Serghei Iaralov. Nu mai țin minte dacă el însuși a depus cererea de demisie, cert este că a fost șters de pe listă”, a declarat Dumitru Diacov.

Anterior președintele de onoare al PDM a spus că în cariera sa politică, Vlad Plahotniuc a greșit atunci când a discutat subiectele politice cu unii consilieri precum Serghei Iaralov.

Amintim că Președintele Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică, Chiril Moțpan, a declarat că Serghei Iaralov ar deține identitate dublă în Republica Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram