/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Nava marfară, înregistrată sub pavilionul Republicii Moldova, care s-a prăbușit în portul Odesa, prezintă pericol ecologic

missing
26 noiembrie 2019, ora 07:51

Nava marfară „Delfi”, înregistrată sub pavilionul Republicii Moldova, care s-a prăbușit acum câteva zile în portul Odesa, prezintă un pericol ecologic. Potrivit unian.net, din cisternele aflate la bord s-au revărsat cantități mari de petrol.

Presa locală mai scrie că nava s-a prăbușit la doar doi kilometri de plajă, iar în zonă se simte un miros puternic de petrol. În urma incidentului, la fața locului au intervenit mai mulți salvatori care au scos echipajul de la bordul navei.

Și ecologiștii au venit la fața locului, pentru a lua probe de apă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram