/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Bărbatul din Olanda care și-a ținut timp de 9 ani familia într-un subsol, aşteptând „sfârșitul lumii”, şi-a abuzat sexual copiii

missing
29 noiembrie 2019, ora 11:16

Un bărbat de 67 de ani care a trăit timp de aproape un deceniu izolat la o fermă din nordul Olandei este suspectat de abuz sexual asupra a doi dintre copiii săi, astăzi adulţi şi care au părăsit locuinţa familiei, scrie Digi24.

Bărbatul a fost arestat la jumătatea lui octombrie, la câteva zile după ce poliţia l-a descoperit împreună cu cinci dintre copiii săi – şi ei deja adulţi – într-o căsuţă din Ruinerwold, un sat din provincia nordică Drenthe.

Descoperirea a fost făcută după ce un al şaselea copil al bărbatului, un tânăr de circa 25 de ani, a venit într-o stare de “confuzie” la un local din sat.

Tatăl este bănuit de abuz sexual asupra a doi dintre cei trei copii ai săi mai mari, care au plecat între timp de acasă şi nu au locuit la ferma din Ruinerwold, a menţionat parchetul.

El este bănuit de asemenea de tentativă de privare de libertate şi maltratare a celor nouă copii ai săi, în total, precum şi de spălare de bani.

Testul ADN a confirmat că bărbatul este într-adevăr tatăl celor şase copii găsiţi la fermă şi care au între 18 şi 25 de ani. Naşterea acestora nu a fost înregistrată şi nu au frecventat şcoala, aşa cum cere legislaţia olandeză. Mama celor şase a decedat în 2004 în oraşul Zwolle, la circa 30 km de Ruinerwold, au stabilit anchetatorii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram