/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Procurorul general, numit în funcție în mare grabă! Seara desemnat, iar dimineața prezentat colectivului

missing
29 noiembrie 2019, ora 10:06

Noul procuror general Alexandr Stoianoglo, selectat ieri-seară de Consiliul Superior al Procurorilor după etapa interviului, va fi prezentat colectivului de la Procuratură la ora 10:30.

Întrebată de TV8 când a semnat președintele Igor Dodon decretul de numire în funcție a procurorului general, purtătoarea de cuvânt a Președinției, Carmena Sterpu, a declarat că încă nu l-a semnat.

„Mai avem timp până la 10:30”, a comentat Sterpu.

Precizăm că Alexandr Stoianoglo a acumulat cel mai mare punctaj după interviul organizat ieri de CSP. Încă de la inițierea concursului de preselectare a candidaților la funcția de procuror general de către comisia Ministerului Justiției,  presa a scris că Stoianoglo ar fi favoritul socialiștilor. Acesta a negat ieri , după interviul de la CSP, că ar avea vreo afiliere politică și a dat asigurări că nu va admite implicarea politicului în activitatea sa la Procuratura Generală.

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram