Dosarul în care Gheorghe Petic este învinuit de viol, pentru care a fost condamnat în martie la trei ani și jumătate de închisoare, iar în iulie eliberat în urma unei decizii a Curții de Apel Chișinău, va fi reluat. Mâine, la Judecătoria Orhei are loc prima ședință de judecată.

”Tot de la început, punct și de la capăt! Mâine către orele 11.30 invit societatea, presa inclusiv si cea controlata de Dodon si Plahotniuc la Judecătoria Orhei pentru a participa la relansarea celui mai mizerabil proces de judecată față de un om care nu s-a conformat regulilor mafiei conduse de criminalul fugar Plahotniuc, tot el Ulinici, tot el Novac. Invit și pe acel deputat din Parlament care a declarat că ,,În Republica Moldova nu exista detinuti politici,, Oare? Desigur, o dată ajuns deputat în Parlament lucrurile sunt văzute altfel. Am eu multă răbdare, dar și răbdarea asta are o limită. Și încă ceva, eu am dreptul la ultima luptă, cu cea a mafiei judecătorilor și procurorilor corupți, lași, falși, fățarnici, mizerabili, asta am văzut în ochii lor în cele 78 de ședinte de judecată. În rest, mâine la 11:30 la Judecătoria Orhei”, a scris Gheorghe Petic pe Facebook.

Fostul polițist de frontieră crede că dosarul este mutat intenționat de la o instanță la alta.

”Ei încearcă să se spele pe mâini acum și îl aruncă dintr-o parte în alta”, ne-a declarat Petic.

Amintim că Gheorghe Petic a fost condamnat pe 20 martie, de prima instanță, la trei ani și șase luni de închisoare pentru viol. Acestuia i-a fost aplicată și o amendă de 30 de mii de lei.

Ulterior, în luna iulie curent, Petic a fost eliberat, iar dosarul trimis la rejudecare în prima instanță. Gheorghe Petic susține că dosarul ar unul fabricat la comandă politică.

Gheorghe Petic mai are un dosar pe rol, pentru huliganism agravant. Ședințele de judecată au loc la Taraclia, iar ultimele cinci se tot amână, spune Petic, din motiv că judecătoarea se îmbolnăvește.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!