/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Un bebeluș de 8 luni, la un pas să se înece în baie! Mama l-a lăsat pentru ”un minut” cu fratele de 2 ani

missing
02 decembrie 2019, ora 16:05

Caz strigător la cer în orașul Căușeni. Un bebeluș de numai opt luni a fost la un pas să se înece în baie, după ce a fost lăsat în cadă numai cu fratele său, un băiețel în vârstă de doi ani.

Nenorocirea a avut loc vineri seară. Mama copiilor, o tânără de 19 ani, i-a băgat pe cei doi băieți în cada cu apă, pentru a-i spăla. Femeia le-a spus polițiștilor că ar fi ieșit pentru un minut, iar în scurt timp a auzit că băiețelul cel mare plângea.

Când s-a întors, l-a găsit pe micuțul de 8 luni sub apă, în stare de inconștiență. Mama a sunat la ambulanță, iar o echipă de medici de la urgență a transportat copilul la un spital din Chișinău. Bebelușul continuă se se afle la Reanimare în stare gravă.

Poliția a pornit un proces penal pe acest caz și urmează să investigheze toate circumstanțele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram