Caz strigător la cer în orașul Căușeni. Un bebeluș de numai opt luni a fost la un pas să se înece în baie, după ce a fost lăsat în cadă numai cu fratele său, un băiețel în vârstă de doi ani.

Nenorocirea a avut loc vineri seară. Mama copiilor, o tânără de 19 ani, i-a băgat pe cei doi băieți în cada cu apă, pentru a-i spăla. Femeia le-a spus polițiștilor că ar fi ieșit pentru un minut, iar în scurt timp a auzit că băiețelul cel mare plângea.

Când s-a întors, l-a găsit pe micuțul de 8 luni sub apă, în stare de inconștiență. Mama a sunat la ambulanță, iar o echipă de medici de la urgență a transportat copilul la un spital din Chișinău. Bebelușul continuă se se afle la Reanimare în stare gravă.

Poliția a pornit un proces penal pe acest caz și urmează să investigheze toate circumstanțele.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!