În dosarul interceptărilor, despre care a vorbit anterior deputatul Blocului ACUM Chiril Moțpan, nu ar fi vizați doar reprezentanți ai Partidului Demnitate și Adevăr și Partidului Acțiune și Solidaritate, dar și reprezentanți ai Partidului Socialiștilor, afirmă Igor Dodon.

„Știu că au fost interceptați și deputați socialiști, lideri ai organizațiilor teritoriale. Trebuie să ne clarificăm cine a dat indicații. Când este vorba de deputați trebuie să fie ridicată imunitatea parlamentară pentru a fi interceptați”, a declarat Dodon în platoul emisiunii „Politica” de la TV8.

Șeful statului așteaptă toată informația la subiectul interceptărilor de la Serviciul de Informații și Securitate, care va prezenta un raport la următoarea ședință a Consiliului Suprem de Securitate.

Anterior, deputatul Chiril Moțpan a dezvăluit că, în perioada guvernării democrate, ar fi fost interceptați mai mulți membri ai Blocului ACUM, dar și jurnaliști și reprezentanți ai societății civile.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!