Avocații lui Veaceslav Platon au cerut reducerea cu peste o mie de zile a termenului de detenție a clientului său. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, de către unul dintre avocați. 

„Avocații cer reducerea cu peste o mie de zile a termenului de detenție a lui Veaceslav Platon”, a spus unul dintre avocați.

Amintim că ordinul procurorului general al Ucrainei, care a dispus extrădarea lui Veaceslav Platon, a fost anulat. Decizia a fost luată de o judecătorie de la Kiev.

Omul de afaceri a fost condamnat la 25 de închisoare cu executare în dosarul în care este acuzat de escrocherie și spălare de bani în proporții deosebit de mari. Platon a fost extrădat din Ucraina în anul 2016 cu o cursă charter.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!