/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Abonament app2You – cum va fi Internetul tău, tu decizi!

missing
06 decembrie 2019, ora 16:35

Moldcell a lansat primul Abonament ce-ți oferă trafic nelimitat pe rețele sociale, acces gratuit și nelimitat în cele mai tari aplicații Moldcell cu filme, jocuri, noutăți și multe altele. Este un abonament care acoperă toate necesitățile de cominicare online. Vezi în video de ce ți s-ar potrivi și ție.

Alege Abonament app2You și primești:

  • trafic nelimitat pe rețelele sociale: Facebook, Messenger, OK, Instagram, Vkontakte;
  • acces nelimitat la aplicațiile MoldcellMy MoldcelllifeboxMoldcell TVBiPSuper Quizși M-security + știri de la partenerul YAMNews;
  • 10 GB trafic suplimentar pentru ce vrei tu și 100 minute BiP Outpentru apeluri spre orice număr fix sau mobil din țară.

În plus, ai oricând posibilitatea să-ți activezi opțiuni suplimentare disponibile la Abonament YOU+ (minute internaționale, minute în Roaming, pachete SMS).

Conectează-te la app2You rapid și simplu. Fie că faci o conectare nouă, treci de la Cartelă sau de la alt Abonament, sau vii de la alt operator, vino în orice magazin Moldcell, cere oferta sau completează cererea de portare și… gata, în scurt timp ai app2You activat.

Сum va fi Internetul tău, tu decizi! Descoperă toate avantajele app2You aici.

P*

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram