Moldcell a lansat primul Abonament ce-ți oferă trafic nelimitat pe rețele sociale, acces gratuit și nelimitat în cele mai tari aplicații Moldcell cu filme, jocuri, noutăți și multe altele. Este un abonament care acoperă toate necesitățile de cominicare online. Vezi în video de ce ți s-ar potrivi și ție.

Alege Abonament app2You și primești:

  • trafic nelimitat pe rețelele sociale: Facebook, Messenger, OK, Instagram, Vkontakte;
  • acces nelimitat la aplicațiile MoldcellMy MoldcelllifeboxMoldcell TVBiPSuper Quizși M-security + știri de la partenerul YAMNews;
  • 10 GB trafic suplimentar pentru ce vrei tu și 100 minute BiP Outpentru apeluri spre orice număr fix sau mobil din țară.

În plus, ai oricând posibilitatea să-ți activezi opțiuni suplimentare disponibile la Abonament YOU+ (minute internaționale, minute în Roaming, pachete SMS).

Conectează-te la app2You rapid și simplu. Fie că faci o conectare nouă, treci de la Cartelă sau de la alt Abonament, sau vii de la alt operator, vino în orice magazin Moldcell, cere oferta sau completează cererea de portare și… gata, în scurt timp ai app2You activat.

Сum va fi Internetul tău, tu decizi! Descoperă toate avantajele app2You aici.

P*

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!