Maia Sandu spune că a primit câteva semnale de alarmă de la Bruxelles. Finanțatorii din UE și-ar fi schimbat opinia după căderea Guvernului Sandu și nu vor să mai crească cotele de export.

Am primit în aceste zile semnale de la Bruxelles. Noi în vară am obținut decizia preliminară de creștere a acestor cote de export. În aceste zile am primit semnale de la Bruxelles că oamenii de acolo și-au schimbat opinia după căderea Guvernului nostru și nu vor să mai crească aceste cote de export” a spus Maia Sandu la „Politica” de la TV8.

Politiciana a menționat că în mod de urgență a făcut o scrisoare, prin care a rugat finanțatorii să mențină decizia pozitivă.

Eu am făcut o scrisoare urgentă către președinta Comisiei Europene prin care am rugat-o să mențină decizia pozitivă, chiar dacă Guvernul de la Chișinău este așa cum este”, a mai precizat fosta prim-ministră.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!