/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Vlad Filat și-a văzut fiica cea mai mică, Ekaterina

missing
07 decembrie 2019, ora 19:28

Fostul prim-ministru al R. Moldova Vlad Filat și-a văzut fiica cea mai mică, Ekaterina. 

Astăzi jurnalista Angela Gonța a publicat o fotografie pe pagina sa de Facebook în care apare fostul soț alături de fiica lor Ekaterina.

„Nimeni nu a fugit. Nici Katea și taică-său” a scris Gonța în dreptul fotografiei.

Foto: Facebook/ Angela Gonta

În 2016, când a fost condamnat, Filat era căsătorit cu jurnalista Angela Gonța. Mai târziu, cei doi au decis să divorțeze.

Vlad Filat mai are doi copii, Luca și Iustina, din precedenta căsătorie cu Sanda Diviricean. Acum trei zile, fostul premier a spus că nu și-a văzut copii pentru că sunt în afara țării.

Filat a fost eliberat din închisoare la data de 3 decembrie.

În luna august, pedeapsa lui Vlad Filat a fost redusă cu 685 de zile, din cauza condițiilor de detenție, în baza unei hotărâri a Curții Europene pentru Drepturile Omului.

Vlad Filat a fost condamnat în 2016, de către magistraţii Judecătoriei Buiucani, la nouă ani de închisoare. Ulterior, decizia a fost menținută de Curtea de Apel Chișinău și Curtea Supremă de Justiție. Fostul premier a fost învinuit de trafic de influenţă şi corupere pasivă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram