O tânără de 23 de ani a fost prinsă sâmbătă noaptea drogată la volan, fără permis de conducere și cu droguri în geantă. Femeia a încercat să îi mituiască pe inspectorii de patrulare, pentru a scăpa de răspundere.

Polițiștii de patrulare au observat automobilul de model Peugeot în timp ce circula neregulamentar, pe strada Mitropolit Dosoftei. Mașina a fost stopată pentru verificări, iar inspectorii au observat că tânăra avea un comportament neadecvat și semne vizibile de ebrietate narcotică.

În momentul în care polițiștii i-au cerut șoferiței actele la control, din poșeta acesteia a căzut un pachețel cu o substanță de culoare cafenie, pe care tânăra urma să îl transmită unei persoane. Mai mult, verificările inspectorilor de patrulare au stabilit că tânăra nici măcar nu deținea permis de conducere.

Pentru a nu fi documentată, femeia a încercat să le ofere bani oamenilor legii, iar pentru că inspectorii au refuzat, aceasta a aruncat intenționat bancnotele în mașina de patrulare.

Femeia a fost dusă la Dispensarul Republican de Narcologie, iar testele au confirmat prezența drogurilor. Potrivit Inspctoratului Național de Patrulare, aceasta urmează să fie trasă la răspundere contravențională, dar și să fie pedepsită conform Codului Penal.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!