Se pare că avertizările și amenzile nu îi responsabilizează pe șoferi. Doar în trei zile, 46 de conducători auto au fost prinși la volanul mașinii în stare de ebrietate, iar alți 27 conduceau automobilul fără a avea acte la ei.

Din numărul total de șoferi depistați în stare de ebrietate, 12 șofau pe străzile capitalei. Doi dintre ei erau drogați.

Potrivit Inspectoratul Național de Patrulare (INP), în perioada 6 – 8 decembrie, în urma activităților desfășurate pe întreg teritoriul țării, polițiștii de patrulare au depistat peste 2 000 de încălcări ale RCR. Circa 853 de șoferi au depășit limita de viteză, iar 191 nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră și nu au acordat prioritate de trecere.

În perioada evidențiată, pe teritoriul țării s-au produs 19 accidente rutiere, soldate cu 20 de persoane traumatizate și cinci decedate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!