Întreprinderea de Stat ”Poșta Moldovei” are un nou director interimar. Este vorba despre Vitalie Zaharia, desemnat în această funcție din data de 10 decembrie, prin ordinul Agenției Proprietății Publice, fondatorul întreprinderii. 

”Actualul director general interimar are o experiență vastă în domeniul atragerii investițiilor în Republica Moldova, promovării imaginii țării și diplomației economice”, se menționează într-un comunicat de presă al ”Poșta Moldovei”.
Vitalie Zaharia a fost director al Organizației de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exporturilor din Moldova (MIEPO).

Centrul de Investigații Jurnalistice a scris la sfârșitul anului trecut că firma controlată de Zaharia, Toplider SRL, a câștigat din 2012 până în acel moment, 90 de contracte cu statul, în mărime de circa 42,5 milioane de lei.
Fostul director de la ”Poșta Moldovei”, Serghei Nastas, a plecat din funcție în luna iulie. Ulterior, atribuțile acestuia au fost preluate de vicedirectorul Ruslan Chitoroagă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!