Cele mai mari întreprinderi de furnizare și distribuție a energiei electrice din Moldova, „Gas Natural Fenosa Furnizare Energie” și „Red Union Union Fenosa” își schimbă denumirile și imaginea cu noile mărci, „Premier Energy” și „Premier Energy Distribution”. Această transformare, axată pe modernizare și inovare, semnifică o nouă etapă în istoria companiilor: o etapă de provocări și oportunități, de consolidare și creștere. Viziunea acționarilor, combinată cu experiența echipei locale, are obiectivul de a implementa strategii inovatoare, proiecte de eficiență energetică.

Pavel  ZUNA, REPREZENTAT EMMA CAPITAL: „Noi avem încredere că managerii locali vor crea o strategie profitabilă pentru companie și care ar funcționa în favoarea consumatorilor.”

Noua marcă este una internațională, proiectată spre viitor și axată pe inovație, accesibilitate, energie curată și bunăstare pentru oameni.

Boris SALAS, REPREZENTANT DUET PRIVATE EQUITY COMPANY: „Noi ne dorim să susținem dezvoltarea economică a țării și a sectorului energetic. Suntem onorați să fim partenerii guvernului Republicii Moldova în dezvoltarea acesteia.  Ne bucurăm de o colaborare deschisă și prietenoasă”.

Premier Energy urmărește renovarea și modernizarea rețelelor electrice, prin implementarea celor mai bune practici și standarde europene de gestiune și îmbunătățire a calității serviciilor.

Jose Luis GOMEZ PASCUAL, COUNTRY MANAGER, PREMIER ENERGY ÎN MOLDOVA: „Noi, investitorii avem voință să investim în țară. Compania noastră Premier Energy va continua cu lucruri de îmbunătățire a serviciilor cu o continuitate”.

Premier Energy este o marcă nouă pentru țara noastră, dar este o marcă cunoscută în România, unde reprezintă o companie importantă de distribuție și furnizare a gazului natural.

Boris SALAS, REPREZENTANT DUET PRIVATE EQUITY COMPANY: „Suntem aici să susținem noul brand Premier Energy. Suntem interesați să investim în Republica Moldova, în această companie, dar și în afara ei în orice oportunitate care ni se prezintă”.

Peter MICHALKO, AMBASADORUL UNIUNII EUROPENE LA CHIȘINĂU: „Pot să spun bine ați venit unui investitor important European în Republica Moldova.”

Premier Energy un nume nou, același profesionalism și dedicație.

P*

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!