Procurorii Anticorupție au efectuat joi percheziții în dosarul privind frauda bancară. Descinderi ar fi avut loc la domiciliul fostului guvernator al Băncii Naționale, Dorin Drăguțanu, cel al ex-președintei Victoriabank, Natalia Politov, dar și acasă la nepotul lui Mihai Ghimpu, Corneliu Ghimpu, fost prim-vicepreședinte Victoriabank. 

Potrivit surselor ZdG, perchezițiile au vizat și alte locații, fiind efectuate și ridicări de la „Victoribank”. Totodată, Drăguțanu, Politov și Ghimpu ar fi fost audiați de procurori.

Informația cu privire la efectuarea unor percheziții în dosarul fraudei bancare a fost confirmată de procurorul Octavian Iachimovschi, care însă nu a putut comunica cine sunt persoanele vizate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!