/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Percheziții în dosarul fraudei bancare la domiciliul fostului guvernator al BNM, Dorin Drăguțanu

missing
13 decembrie 2019, ora 14:10

Procurorii Anticorupție au efectuat joi percheziții în dosarul privind frauda bancară. Descinderi ar fi avut loc la domiciliul fostului guvernator al Băncii Naționale, Dorin Drăguțanu, cel al ex-președintei Victoriabank, Natalia Politov, dar și acasă la nepotul lui Mihai Ghimpu, Corneliu Ghimpu, fost prim-vicepreședinte Victoriabank. 

Potrivit surselor ZdG, perchezițiile au vizat și alte locații, fiind efectuate și ridicări de la „Victoribank”. Totodată, Drăguțanu, Politov și Ghimpu ar fi fost audiați de procurori.

Informația cu privire la efectuarea unor percheziții în dosarul fraudei bancare a fost confirmată de procurorul Octavian Iachimovschi, care însă nu a putut comunica cine sunt persoanele vizate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram