Primarul capitalei, Ion Ceban, a cerut șefului Direcției comerț și prestări servicii, Marcel Zambițchi, să-și dea benevol demisia, după ce o reptilă gigantică a fost instalată în Piața Marii Adunări Naționale, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. 

Reptila a stârnit critici dure în rândul internauiților. Locuitorii capitalei cred că în pragul sărbătorilor de iarnă, noua instalație nu-și are locul în PMAN. Astfel, în această dimineață, edilul capitalei a venit cu o reacție și a promis că vor urma demisii.

„Marcel Zambițchi a treia săptămână vorbim despre faptul ca în piață nu trebuie sa fie favelă peste favelă. Fără „пристройкэ” și mansardă, fără prea multe elemente adunate unul peste altul. Rog demisia benevolă de luni.

Doamna Steluţa Mitriuc, cum am vorbit ieri, faceți regulă estetică și funcțională acolo. Aveți termen până pe 21 decembrie, când se lansează Târgul de Crăciun”, a scris pe pagina sa de Facebook Ion Ceban.

Marcel Zambițchi a fost mustrat anterior de primarul capitalei, Ion Ceban, din cauza caruselului erotic instalat în PMAN. Edilul l-a avertizat atunci pe Zambițchi că își va pierde funcția dacă asemenea incidente se vor repeta.

Caruselul cu fete îmbrăcate sumar a stârnit un adevărat scandal după ce a fost instalat în PMAN. Primarul orașului Chișinău a cerut atunci să fie găsită imediat o soluție, iar imaginile să fie ascunse. Fetele au fost acoperite cu peliculă albă, iar ulterior, înlocuite cu o altă imagine.

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!