/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/DOC/ CV-ul noului director al întreprinderii „Metalferos”. Este fost comisar de Poliție și a venit din București

missing
18 decembrie 2019, ora 07:03

Consiliul societății pe acțiuni „Metalferos” a desfășurat etapa interviulurilor în cadrul concursului anunțat pentru ocuparea funcției de director al întreprinderii. Cel mai mare punctaj a fost acumulat de Igor Cujba, care a fost desemnat câștigător.

În CV-ul depus la concurs, Cujbă indică că a lucrat în ultimii trei ani la București, administrând mai multe companii private. Printre atribuțiile sale s-au numărat construirea și extinderea canalelor de distribuție durabile pentru produse, identificarea de noi piețe pentru vânzarea de produse, efectuarea procedurilor de import pentru bunurile accizabile.

Anterior, Igor Cujba a activat în cadrul companiei „Mechel Service Global” în România și Polonia.

Dar până a pleca în afara țării, Cujbă a activat timp de 15 ani în Poliție, ocupând și funcții de conducere: șef al Comisariatelor de Poliție din Ungheni și Nisporeni.

Consiliul de administrație al „Metalferos” le-a mulțumit tuturor participanților la concurs, apreciind proiectele prezentate de aceștia pentru dezvoltarea întreprinderii, pe care le consideră interesante și optime.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram