Vom începe anul viitor cu scumpiri! Tariful pentru transportul interurban de pasageri va fi majorat de la 1 ianuarie 2020.

Anunțul a fost făcut de ministrul Economiei, Anatol Usatîi, după o serie de consultări cu transportatorii.

Ministerul Economiei a decis să dea curs solicitării transportatorilor și majorează tarifele la călătoriile interurbane cu 12 bani pentru un kilometru. În cazul unităților de transport moderne, tariful va fi majorat cu 22 de bani per kilometru.

Potrivit responsabililor de la Economiei, urmează a fi stabilite categoriile de confort a unităților de transport public și eliberate certificatele respective.

„Noi sperăm că aceste încadrări pe categorii de transport vor spori calitatea serviciilor”, a spus un reprezentant al Ministerului Economiei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!