/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/UPDATE. DOC/ Confirmat! Svetlana Dogotaru - arhitectă șefă a Chișinăului

27 decembrie 2019, ora 14:14

Update ora 14:14 Viceprimarul municipiului Chișinău Victor Chironda a confirmat faptul că Svetlana Dogotaru a câștigat concursul pentru funcția de arhitect-șef al capitalei. 

„Faceți cunoștință cu noul arhitect – șef al orașului și șef a Direcției arhitectură, urbanism și relații funciare. Doamna Svetlana Dogotaru a câștigat în concursul de suplinire a funcției vacante, organizat astăzi. Împreună cu noul arhitect-șef, vom elabora și prezenta în curând planul și prioritățile de activitate a Direcției și vom începe implementarea unei dezvoltări urbane sănătoase și sustenabile”, a scris Victor Chironda pe pagina sa de Facebook.

Ora 13:28 Astăzi a fi fost ales pe ascuns, prin „concurs”, arhitectul șef al municipiului Chișinău. Despre aceasta a anunțat pe rețelele sociale consilierul municipal Ion Cebanu. Potrivit lui, câștigătoare ar fi Svetlana Dogotaru.

„Ieri au împărțit bugetul, azi arhitectul șef! Pe ascuns ca și ieri, chiar în aceste clipe în biroul 59 din Primăria municipiului Chișinău se alege prin „concurs” arhitectul șef al orașului. El încă nu este ales, dar numele câștigătorului se cunoaște – Svetlana Dogotaru”, a scris pe pagina sa de Facebook Ion Cebanu.

Consilierul a mai spus că comisia de concurs are drept membri, pe lângă funcționari din primărie, și doi consilieri: Dinari Cojocari de la Partidul Socialiștilor și Vasile Grădinaru de la Partidul Acțiune și Solidaritate. Printre candidații admiși la concurs se numără: Naval Teodor, Carpov Ivan și Dumitrașcu Leonid.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram