/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ Încă un accident în noaptea de Anul Nou. O femeie și un copil, transportați la spital. Unul dintre șoferi a fugit

missing
01 ianuarie 2020, ora 22:10

Încă un accident grav s-a produs în noaptea dintre ani. Impactul între două automobile a fost atât de puternic, încât trei persoane au fost transportate la spitalul din Strășeni. 

Poliția din Strășeni a fost sesizată către ora 18:47 de un trecător, care a spus că două mașini s-au ciocnit violent pe traseul Chișinău-Ungheni în apropiere de satul Făgureni, Strășeni.

„Automobilul de marca „Volkswagen Touareg”, la volanfiind un bărbat de 37 ani, din Ungheni, în timp ce se deplasa spre municipiul Chișinău, a tamponat din spate automobilul de marca „Mazda” condus de un bărbat de 41 ani, locuitor al municipiului Chișinău”, potrivit oamenilor legii.

În mașina de marcă „Mazda” se afla o femeie de 37 de ani și un copil de trei ani. În urma impactului pasagerii au primit diverse leziuni, iar ulterior au fost transportați la spital.

Ajunși la fața locului, polițiștii au mai stabilit că șoferul de marca „Volkswagen” a fugit. La scurt timp, el a fost găsit. Acestuia i-a fost prelevate probe de sânge pentru a stabili dacă ar fi consumat, sau nu, băuturi alcoolice.

Inițial, șoferul a spus că nu-și amintește nimic, inclusiv faptul că ar fi fost implicat într-un accident.

Și conducătorul automobilului „Mazda”, a fost testat alcoolscopic. Acesta nu se afla în stare de ebrietate.

Pe cazul dat a fost inițiat proces penal.

Un accident grav s-a produs de Revelion în sectorul Botanica al capitalei. O mașină de marcă „Dacia” s-a inversat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram