/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Mesajul de Revelion al președintelui Igor Dodon

missing
01 ianuarie 2020, ora 00:19

Președintele Republicii Moldova, a transmis un mesaj de felicitare cetăţenilor cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Stimați concetățeni, dragi prieteni, anul care tocmai se încheie va rămâne în istoria țării noastre ca anul în care am început să reînvățăm să trăim liber, este anul în care democrația a triumfat, iar cetățenii și-au primit țara înapoi. Pentru mine personal, acesta a fost cel mai important și în același timp, cel mai complicat an de când mă aflu în politică. A fost anul în care în cîteva ore a trebuit să iau decizii care au dus la schimbări cardinale pentru Moldova”, a spus Dodon. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram