/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Un autobuz a sărit în aer după ce a trecut peste un dispozitiv explozibil: 14 morți, printre care 7 copii

missing
05 ianuarie 2020, ora 22:20

Un autobuz a explodat astăzi în Burkina Faso după ce a trecut peste un dispozitiv explozibil improvizat. Cel puţin 14 persoane au murit, printre care şi şapte copii, relatează Al Jazeera. Tragedia s-a produs în apropierea graniţei cu statul Mali, o ţară răvăşită de conflicte interne de mai mulţi ani.

Potrivit autorităţilor locale, autobuzul circula într-un convoi de trei autovehicule, care transportau în total 160 de persoane. Bilanţul provizoriu al victimelor este de 14 morţi”, dar sunt și persoane grav rănite.

Provenienţa dispozitivului explozibil nu este cunoscută și nici persoanele care l-au plasat pe drum nu și-au revendicat deocamdată fapta.

În decembrie, 35 de femei au fost ucise de militanţi din Mali. În acel incident, au murit şi 87 de militanţi şi forţe de securitate din Burkina Faso.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram