Toți primarii din țară se vor reuni în cadrul unei ședințe pe 22 ianuarie la Chișinău. Despre aceasta a anunțat premierul Ion Chicu pe pagina sa de Facebook. Unul dintre subiectele care se va regăsi pe ordinea de zi va fi reparația drumurilor. 

Pe agenda reuniunii vor fi incluse și următoarele subiecte: dezvoltarea infrastructurii de aprovizionare cu apă și canalizare, iluminatul stradal, salarizarea APL și alte domenii de interes sporit. Săptămâna trecută premierul a avut o ședință organizatorică cu privire la reuniunea cu primarii.

În cadrul acesteia, șeful Executivului a planificat și vizitele în teritoriu pentru luna ianuarie, precum urmează: 16 ianuarie – Ungheni și Fălești, 23 ianuarie – Giurgiulești și Comrat, 30 ianuarie – Sângerei și Bălți.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!