Președintele Igor Dodon vorbește despre posibile remanieri în Guvernul condus de Ion Chicu, lucru care s-ar putea produce în câteva luni. Acesta susține că la primăvară Executivul va fi supus unei „evaluări” în urma căreia acesta nu exclude că ar putea fi făcute schimbări în structura și componența Guvernului. 

„(…) Așa cum am mai anunțat, la începutul primăverii vom face o primă evaluare a eficienței Guvernului și vom vedea ce merge bine și ce nu. Nimeni nu va sta în funcție dacă nu oferă rezultate concrete pentru cetățeni. Deci e foarte posibil să facem unele schimbări acolo unde se va dovedi că lucrurile nu merg bine, inclusiv în ceea ce ține de structura și componența nominală a Guvernului”, a declarat Igor Dodon într-un interviu pentru Tribuna.md.

Guvernul în frunte cu premierul Ion Chicu a fost învestit la mijlocul lunii noiembrie 2019, după ce Executivul condus de Maia Sandu nu a trecut de moțiunea de cenzură înaintată de Partidul Socialiștilor și votată de deputații socialiști și democrați. Noul Guvern este compus în mare parte de către foști consilieri ai președintelui Igor Dodon

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!