Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de default al Rusiei și ajutor uriaș de 40 de miliarde din SUA

social

UPDATE: Confirmat - Viorel Morari, reținut pe un termen de 72 de ore, pentru abuz de serviciu și fals în acte publice

10 ianuarie 2020, ora 17:39
Distribuie:

UPDATE: Informația privind reținerea lui Viorel Morari a fost confirmată pentru TV8.md de către adjunctul procurorului general Ruslan Popov. Potrivit lui, Morari este reținut într-un dosar legat de fals în acte publice și abuz în serviciu. Acum, procurorul Morari se află în izolatorul Poliției capitalei.

Șeful Procuraturii Anticorupție, care fusese înlăturat temporar din funcție printr-un ordin al procurorului general, Alexandru Stoianoglo, a fost reținut în jurul ore 16.

„Dumnealui a fost astăzi recunoscut în calitate de bănuit și, după audierea acestuia și recunoașterea în calitate de bănuit, a fost reținut”, a declarat Ruslan Popov.

Dosarul în care este cercetat Viorel Morari este gestionat de către Procuratura Generală.

Știrea inițială: Procurorul Viorel Morari, șeful Procuraturii Anticorupție, suspendat temporar din funcție, ar fi fost reținut pentru 72 de ore, potrivit surselor TV8 care au rugat să le fie păstrat anonimatul.

Procurorul general, Alexandru Stoianoglo, nu ne-a răspuns la telefon pentru a ne oferi informații la acest subiect, iar adjuctul acestuia Ruslan Popov a spus că verifică informațiile.

 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram