UPDATE: Informația privind reținerea lui Viorel Morari a fost confirmată pentru TV8.md de către adjunctul procurorului general Ruslan Popov. Potrivit lui, Morari este reținut într-un dosar legat de fals în acte publice și abuz în serviciu. Acum, procurorul Morari se află în izolatorul Poliției capitalei.

Șeful Procuraturii Anticorupție, care fusese înlăturat temporar din funcție printr-un ordin al procurorului general, Alexandru Stoianoglo, a fost reținut în jurul ore 16.

„Dumnealui a fost astăzi recunoscut în calitate de bănuit și, după audierea acestuia și recunoașterea în calitate de bănuit, a fost reținut”, a declarat Ruslan Popov.

Dosarul în care este cercetat Viorel Morari este gestionat de către Procuratura Generală.

Știrea inițială: Procurorul Viorel Morari, șeful Procuraturii Anticorupție, suspendat temporar din funcție, ar fi fost reținut pentru 72 de ore, potrivit surselor TV8 care au rugat să le fie păstrat anonimatul.

Procurorul general, Alexandru Stoianoglo, nu ne-a răspuns la telefon pentru a ne oferi informații la acest subiect, iar adjuctul acestuia Ruslan Popov a spus că verifică informațiile.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!