/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

/VIDEO/ Sergiu Sârbu se plânge că este persecutat. Dosarul penal pe numele său, pornit în baza unui denunț

missing
28 ianuarie 2020, ora 10:16

Deputatul democrat Sergiu Sârbu, chemat astăzi la audieri la Procuratură, le-a spus jurnaliștilor că este presat încă din vara anului trecut, iar scopul este să fie redus la tăcere. Democratul a dezvăluit că dosarul penal pe numele său a fost pornit în baza unui denunț al unui politician, dar a refuzat să spună cine l-a scris și ce fapte i se incriminează.

„Nu vă pot spune la moment. Este o acuzație falsă în baza unui denunț fals. Voi colabora cu ancheta. Vom fi proactivi și vom utiliza toate mijloacele de apărare. Evident că nu recunosc acele aberații și acuzații care sunt aduse”, a declarat Sârbu.

Avocata lui Sârbu a precizat ulterior că dosarul penal a fost inițiat pentru fapte de corupere activă.

În postarea sa de ieri seară, Sergiu Sârbu a lăsat să se înțeleagă faptul că este persecutat pentru a fi determinat să iasă din Partidul Democrat și să adere la altă fracțiune parlamentară: „Eu cerere de aderare la alt partid nu scriu”, puncta Sârbu.

„Eu și familia mea, începând cu iunie curent, am fost supuși unor intimidări, aș spune chiar și persecuții. Eu nu le atrăgeam atenția. Erau mesaje din partea politicului pentru a nu mai fi atât de activ pe plan profesional, să mă calmez, să nu fac declarații prea tari”, a spus astăzi deputatul.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram