/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Măsură extremă! Rusia își închide granițele cu China, din cauza coronavirusului

missing
30 ianuarie 2020, ora 17:29

Premierul Federației Ruse, Mihail Mișustin a semnat o dispoziție privind închiderea granițelor cu China. Măsura este luată după ce președintele rus, Vladimir Putin a cerut miercuri să fie luate toate măsurile necesare pentru a împiedica răspândirea coronavirusului. 

Totodată, Mișustin i-a cerut vicepremierului Tatiana Golikova să ofere zilnic informații noi privind situația îmbolnăvirilor și măsurilor de combatere a coronavirusului în Rusia. Până în prezent, în Rusia nu a fost confirmat niciun caz de coronavirus.

Aceasta nu este singura măsură extremă luată de autoritățile ruse. Moscova a suspendat temporar eliberarea vizelor electronice pentru cetățenii chinezi. De asemenea, cetățenii ruși sunt îndemnați să evite călătoriile în China.

Potrivit ultimelor date oficiale, până acum au fost deja înregistrate peste șapte mii de cazuri de îmbolnăviri. 170 de oameni deja au murit, numai în ultimele 24 de ore fiind înregistrate 38 de decese.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram