/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Urmăriți în ediția de mâine a proiectului „Bătălia vinificatorilor”: Participanții proiectului au ajuns în Ucraina

missing
31 ianuarie 2020, ora 12:52

Participanții proiectului „Bătălia vinificatorilor” de la TV8 au ajuns în Ucraina. Gazda episodului cu numărul trei, care va fi difuzat mâine, la TV8, este Valerii Petrov. 

În acest episod gustați din tradițiile ucrainene, aflați impresiile participanților proiectului despre vinul și bucătăria ucraineană și unde au dispărut la un moment dat participanții din Republica Moldova.

Urmăriți episodul al treilea al proiectului „Bătălia vinificatorilor”, mâine, 1 februarie, la ora 18.00, pe TV8.

Stați cu ochii pe noi și veți afla cine va lua, într-un final, premiul de cinci mii de euro, pus la bătaie de organizatorii proiectului.

Partenerul general al show-ului – Chateau Vartely Winery.

Episodul precedent îl puteți viziona mai jos

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram