Un copil de zece ani a murit la spital, după ce a fost lovit de un automobil. Cazul s-a întâmplat aseară, către ora 20:30, în satul Baimaclia din raionul Cantemir. Minorul se afla împreună cu tatăl său, un bărbat de 38 de ani, când a fost lovit de un automobil de model Ford Tranzit. Tatăl copilului a fost și el traumatizat, acesta s-a ales cu o fractură la antebrațul drept. 

Potrivit poliției locale, accidentul s-a întâmplat în apropiere de o stație PECO, iar șoferul, un tânăr de 20 de ani, a fugit de la fața locului, după ce a tamponat cei doi pietoni.

Șoferul a fost găsit de poliție la scurt timp de la producerea accidentului, într-o localitate din apropiere de Baimaclia. Acesta a fost testat cu aparatul Drager, care a arătat că tânărul nu era beat.

Poliția locală cercetează cazul. Șoferul riscă dosar penal.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!