Renumit pentru maşini electrice şi rachete, dar şi pentru declaraţii controversate, Elon Musk, fondatorul companiei Tesla, şi-a dezvăluit o altă pasiune, muzica electronică, informează AFP, scrie agerpres.ro.

“Am compus o melodie intitulată ‘Don’t doubt ur vibe’ (Ai încredere în instinctele tale)”, a anunţat Elon Musk joi seară pe Twitter, mesajul său fiind ilustrat cu fotografii în care CEO-ul apare într-un studio de înregistrări.

“Am compus versurile şi cânt chiar eu”, a mai scris acesta, publicând pe platforma de socializare piesa muzicală, produsă de propria casă de discuri, Emo G. Records.

Patronul Tesla şi SpaceX nu a oferit alte detalii, nici asupra sursei sale de inspiraţie, nici asupra viitorului carierei muzicale.

Joi, la bursa din New York, capitalizarea Tesla a atins116,72 de miliarde de dolari, depăşindu-o pe cea a principalilor constructori de automobile americani, General Motors, Ford şi Fiat Chrysler USA.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!