UPDATE: Meteorologii au emis atenționări de cod galben și portocaliu de schimbare bruscă a vremii, în legătură cu apropierea de Republica Moldova a unui ciclon atlantic, ce se deplasează din vestul Europei. Potrivit meteorologilor, pe teritoriul țării se prevăd condiții meteo complicate: vor cădea precipitații sub formă de ploaie, cu trecere în ninsori puternice (7-17 l/m2), izolat foarte puternice (20-25 l/m2), pe firele electrice și crengi izolat depuneri complexe. Pe arii restrânse pe drumuri se vor forma troiene, ghețuș. Atenționarea este valabilă pentru zilele de 5 și 6 februarie.

ORA 14.25: Vremea se va răci semnificativ în această săptămână, arată prognozele meteorologilor. Noaptea temperaturile vor: coborî până la -13 grade Celsius, iar în unele părți ale republicii se așteaptă ninsori puternice.

Temperaturile vor scădea către sfârșitul săptămânii. Spre exemplu sâmbătă maximele diurne nu vor depăși -5… -2  grade Celsius, iar în orele nocturne temperaturile vor scădea până la -13.. -10 grade Celsius.

Pe tot teritoriul țării sunt posibile ninsori slabe și puternice în zilele de miercuri, joi și vinei. Mâine în nordul țării sunt prognozate precipitații. Urmăriți prognoza meteo zilnic, pentru a fi la curent cu toate actualizările meteorologilor.

Captură foto: shs.md

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!