După vizita președintelui Igor Dodon la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, deputatul ACUM Mihai Popșoi vine cu critici în adresat șefului statului. Deputatul este de părere că banii cheltuiți pentru această călătorie sunt surse irosite, iar rezultatele vizitei sunt dubioase. 

Minciună, perfidie și irosirea banilor publici: sumarul vizitei lui Igor Dodon la Strasbourg.

Igor Dodon a fost cu întreg alaiul guvernamental. Banii cheltuiți pentru această călătorie sunt bani irosiți. Rezultatele acestei vizite nu sunt doar incerte, dar și inexistente. A fost o vizită turistică, dar cu mari cheltuieli. Când domnul Dodon citea discursul, în sală era o lipsă de interes. Discursul nu a impresionat pe nimeni. Principala minciună a fost că dumnealui este un mare apărător al drepturilor omului și egalității de gen. Or, dlui a dat jos un Guvern condus de o doamnă și a instaurat unul plin de bărbați, cu o singură doamnă. Convenția de la Istanbul așa și nu a fost ratificată, iar Igor Dodon afirmă că a ajuns în Parlament, ceea ce este o minciună” a menționat parlamentarul în cadrul unei conferințe de presă.

Popșoi să arătat indignat de discursul șefului statului. Mai exact, acesta s-a referit la momentul în care președintele a vorbit despre unitatea națională.

A fost rușinos când a vorbit elogios despre unitatea națională, despre faptul că este președintele tuturor, or dlui este acel care vrea să scoată unioniștii în afara legii și să federalizeze țara.
La capitolul lupta cu corupția a uitat să spună din ce bani își întreține cheltuielile extravagante având venituri modeste.
Recapitulând această vizită pot afirma că a fost o mare minciună, perfidie și irosire a banilor publici.

Săptămâna trecută președintele Igor Dodon a participat la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei la Strasburg.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!