/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Popșoi despre vizita lui Dodon la Strasbourg: „Minciună, perfidie și irosirea banilor publici”

missing
03 februarie 2020, ora 14:19

După vizita președintelui Igor Dodon la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, deputatul ACUM Mihai Popșoi vine cu critici în adresat șefului statului. Deputatul este de părere că banii cheltuiți pentru această călătorie sunt surse irosite, iar rezultatele vizitei sunt dubioase. 

Minciună, perfidie și irosirea banilor publici: sumarul vizitei lui Igor Dodon la Strasbourg.

Igor Dodon a fost cu întreg alaiul guvernamental. Banii cheltuiți pentru această călătorie sunt bani irosiți. Rezultatele acestei vizite nu sunt doar incerte, dar și inexistente. A fost o vizită turistică, dar cu mari cheltuieli. Când domnul Dodon citea discursul, în sală era o lipsă de interes. Discursul nu a impresionat pe nimeni. Principala minciună a fost că dumnealui este un mare apărător al drepturilor omului și egalității de gen. Or, dlui a dat jos un Guvern condus de o doamnă și a instaurat unul plin de bărbați, cu o singură doamnă. Convenția de la Istanbul așa și nu a fost ratificată, iar Igor Dodon afirmă că a ajuns în Parlament, ceea ce este o minciună” a menționat parlamentarul în cadrul unei conferințe de presă.

Popșoi să arătat indignat de discursul șefului statului. Mai exact, acesta s-a referit la momentul în care președintele a vorbit despre unitatea națională.

A fost rușinos când a vorbit elogios despre unitatea națională, despre faptul că este președintele tuturor, or dlui este acel care vrea să scoată unioniștii în afara legii și să federalizeze țara.
La capitolul lupta cu corupția a uitat să spună din ce bani își întreține cheltuielile extravagante având venituri modeste.
Recapitulând această vizită pot afirma că a fost o mare minciună, perfidie și irosire a banilor publici.

Săptămâna trecută președintele Igor Dodon a participat la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei la Strasburg.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram