Deputatul Partidului Democrat (PD) Alexandru Jizdan, fost ministru al Afacerilor Interne, susține că nu ar accepta eventuala propunere de a reveni la conducerea MAI-ului. „Azi vă zic nu”, a spus Alexandru Jizdan, răspunzând la întrebarea Marianei Rață, moderatoarea emisiunii Cutia Neagră de la TV8. 

„Nu cred că voi accepta să mă întorc la Ministerul de Interne, chiar dacă ministerul de interne este familia mea. Azi vă zic nu. Nu cred că eu voi accepta și o spun cu absolută sinceritate. Și lui Năstase, și lui Voicu și celui care îl va înlocui pe domnul Voicu, eu le doresc succes”, a spus deputatul.

Alexandru Jizdan s-a abținut să-și spună opinia sa cu privire la modul în care este condus în prezent Ministerul de Interne de către Pavel Voicu și nici dacă acesta ar putea fi printre miniștrii care riscă să-și piardă fotoliul după împlinirea a 100 de zile de activitate a actualului Cabinet de Miniștri.

Alexandru Jizdan a fost ministru de Interne în Guvernul Filip.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!