/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Ar reveni Alexandru Jizdan la conducerea MAI-ului, dacă i s-ar face o asemenea propunere? Răspunsul deputatului

missing
04 februarie 2020, ora 21:56

Deputatul Partidului Democrat (PD) Alexandru Jizdan, fost ministru al Afacerilor Interne, susține că nu ar accepta eventuala propunere de a reveni la conducerea MAI-ului. „Azi vă zic nu”, a spus Alexandru Jizdan, răspunzând la întrebarea Marianei Rață, moderatoarea emisiunii Cutia Neagră de la TV8. 

„Nu cred că voi accepta să mă întorc la Ministerul de Interne, chiar dacă ministerul de interne este familia mea. Azi vă zic nu. Nu cred că eu voi accepta și o spun cu absolută sinceritate. Și lui Năstase, și lui Voicu și celui care îl va înlocui pe domnul Voicu, eu le doresc succes”, a spus deputatul.

Alexandru Jizdan s-a abținut să-și spună opinia sa cu privire la modul în care este condus în prezent Ministerul de Interne de către Pavel Voicu și nici dacă acesta ar putea fi printre miniștrii care riscă să-și piardă fotoliul după împlinirea a 100 de zile de activitate a actualului Cabinet de Miniștri.

Alexandru Jizdan a fost ministru de Interne în Guvernul Filip.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram