/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Echipa națională de tenis feminin va debuta astăzi contra naționalei Tunisiei

missing
04 februarie 2020, ora 14:33

Echipa națională de tenis feminin va debuta astăzi contra naționalei Tunisiei în noul sezon al Fed Cup. Startul competiției va fi dat la ora 15:00. Partidele din grupa a doua, Zona Euro-Africană, au loc în Finlanda, la Helsinki, în perioada 4-7 februarie. 

Potrivit Federației Naționale de Tenis, tricolorele vor juca în Grupa A, alături de Israel, Tunisia și Georgia. Adversarul de debut al sportivelor este Tunisia. Țara va fi reprezentată în această competiție cu Ons Jabeur, clasată pe locul 78 în clasamentul mondial al WTA.

Programul meciurilor de astăzi cu Tunisia:

Foto: tenis.md

Organizatorii au publicat lista nominală a pozițiilor fiecărei echipe naționale, conform clasamentului mondial actualizat. Astfel, lotul Moldovei este condus în ordine de Anastasia Vdovenco, Daniela Ciobanu și Yana Tishchenko, sub comanda căpitanului Aleksei Leonov.

Foto: tenis.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram