Echipa națională de tenis feminin va debuta astăzi contra naționalei Tunisiei în noul sezon al Fed Cup. Startul competiției va fi dat la ora 15:00. Partidele din grupa a doua, Zona Euro-Africană, au loc în Finlanda, la Helsinki, în perioada 4-7 februarie. 

Potrivit Federației Naționale de Tenis, tricolorele vor juca în Grupa A, alături de Israel, Tunisia și Georgia. Adversarul de debut al sportivelor este Tunisia. Țara va fi reprezentată în această competiție cu Ons Jabeur, clasată pe locul 78 în clasamentul mondial al WTA.

Programul meciurilor de astăzi cu Tunisia:

Foto: tenis.md

Organizatorii au publicat lista nominală a pozițiilor fiecărei echipe naționale, conform clasamentului mondial actualizat. Astfel, lotul Moldovei este condus în ordine de Anastasia Vdovenco, Daniela Ciobanu și Yana Tishchenko, sub comanda căpitanului Aleksei Leonov.

Foto: tenis.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!